yasaklamak yasaktir 

kapat
  1. öyle garip bir emir cümlesi.
    severken öldürmek gibi bişi...
    kaş yapacağım derken göz çıkarmak gibi.
    yasaklamayı bizzat yasaklama yaparak yasaklamak.
    yok ya ben anladım kurtuluş yok bu yasaklardan...
    hayatın kuralı bu.
    yasaksız bir dünya için bile yasaklamak gerekiyor...
    (bkz: e iyi madem)
    #801335 (sıçtırtma lamasına, 01.11.2006 23:07)
  2. (bkz: yasaklamak yasaklansın)
    (bkz: dilemma)
    #801337 (thedewil, 01.11.2006 23:08)
  3. mayıs 68 olaylarında fransa sokaklarına yazılan sloganlardan birisi.
    #3403737 (adini unutan adam, 16.05.2008 11:22)
  4. (bkz: yadsımanın yadsınması)
    (bkz: tez antitez sentez)
    (bkz: hegel)
    #3404090 (adamkolik kadinfobik, 16.05.2008 13:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasaklamak yasaktir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasaklamak yasaktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasaklamak yasaktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasaklamak yasaktir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kadinlarin iki soyadi kullanmasi » velev ki got olduk » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » kamyon arkasi yazilari » libido » lynyrd » youtube un kapatilmasi olgusu » ilker akman » cekcek » jadeh » after laughter » love is wicked » cumlede gizli ibneyi bulmak » arkadasim seytan » uzun entrylerin okunmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » collateral » ayakkabi boyacisi mafyasi » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » trajedya ile komedya » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » perde tutturgaci » gokhan gonul dostlari » meric erkan » erekte olmak icin yer arayan erkek » universite yillarini ozlemek » keske stadyumda da spiker konussa » forum mu anket mi sozluk mu sorunsali » reflation » hatun yazarlara saldiran yazarlar » ben aslinda yogum