yasakani biraz zorluyo ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasakani
  2. biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir
  3. biraz kul biraz duman o benim iste
  4. biraz da sen
  5. gul biraz
  6. biraz lan
  7. biraz sev
  8. biraz
  9. biraz sonra
  10. git acilirsin biraz

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasakani biraz zorluyo ama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasakani biraz zorluyo ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasakani biraz zorluyo ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasakani biraz zorluyo ama. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » yaziyorum oyleyse varim » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » kurt cobain hirkasi » kestane fisegi » max payne » turbo » yaran okul muduru laflari » sevgilinin ailesi ile tanismak » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » internetten kopamamak » crypto » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » astronotlarin idrar icmesi » bantumi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » carla gugino » pippa bacca » yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » trollere duyulan yapmacik nefret » cete savaslari » hep bana rabbena » erken yasta olgunlasmak » heart » komunizm » filiz » uyumak istememek » ask degil » hocaniz mancini golcunuz oliviera » dilek tutarken heyecanlanmak » bir suru