yasak olduklari icin yapilmasi ilgi cekici olan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilgi cekici
  2. tartismasiz tum zamanlarin en ilgi cekici dizisi
  3. lise anisi ilgi cekici olmayan tirt arkadas
  4. guzel olmayip cekici olan kadin
  5. cekici oldugunu sanan ama sadece komik olan kadin
  6. ilgi eki olan ki bitisik yazilir
  7. muayyen gununde yasak olan hareketler
  8. yasak olan seye talebin artmasi
  9. sozlukte oznel basliklara olan ilgi
  10. yapilmasi zevkli olan igrenclikler

© 2008 - uludağ sözlük

yasak olduklari icin yapilmasi ilgi cekici olan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yasak olduklari icin yapilmasi ilgi cekici olan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasak olduklari icin yapilmasi ilgi cekici olan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» denize attiran adam » biri bana gelsin » sevgilinin koynuna gireyim derken gozune girmek » israil ordusu » oyle bir namaz kilmak ki seccadenin afallamasi » hayat 2 seneye inecek » fanatik denyolar » findik » liberal » funda arar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci