yasak ne gunah ne 

kapat
  1. zeki alasya ile metin akpinarin bir zamanlar firtina gibi esen yasaklar oyununda öne cikan sarkinin adidir. matrak bir sarkidri. zati o epizodda matraktir. simdi ben niye anlatiyorum uzun uzun ? delimiyim? yo degilim o halde? o zaman forza zambiya. mesela yani hehehe matraklık bir yana (matraklık degilde zibidilik desem daha dogru olacak)
    buyrun izleyin ve görün.

http://www.youtube.com/watch?v=vq5BGmxTAFs +
    #1198263 (mulayim, 24.01.2007 09:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasak ne gunah ne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasak ne gunah ne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasak ne gunah ne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasak ne gunah ne. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bugun git yarin gel » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » ifa » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » tayyibim sagolsun » cem ozdemir » biat etmek » kadinlarin iki soyadi kullanmasi » toni kroos » fok katliami » umay » cimcime » cemaat evi » subat » keske stadyumda da spiker konussa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oas » fuck buddy tarafindan terk edilmek » gimenez » denize kaka yapmak » sirtaki » sabanci » sivastopol sokagi » can bedenden cikmayinca » gkb marsi » deniz yilmaz » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » 6 » hep bana rabbena » cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri