yasak kardesim yasak 

kapat
  1. burdan girilmez,surdan gecilmez,bu söylenmez,sınıfta konusulmaz,oruclu karsısında yemek yenilmez,arabayla sürat yapılmaz,derse gec girilmez,o olmaz bu olmaz anlamına gelen yasakları belirtmekte kullanılan kelime grubudur.
    #736588 (biogenetikci, 14.10.2006 16:48)
  2. yuru git len hodukün az biraz daha kibarlaşmış halidir. eğer hala sorun çıkaran bir zat varsa cümbüşe hazır olmak gerekirdir.
    #736592 (kacak kelebek, 14.10.2006 16:50)
  3. (bkz: bir yasak merve nidası)
    #736601 (amanbenburadakalmisim, 14.10.2006 16:53 ~ 15.10.2006 12:40)
  4. çocukluğumuzda; okul ya da cami bahçesinde farımış, kendinden geçmiş bir şekilde, it gibi top peşinde koştururken karşımıza dikilen, orayı korumakla görevli bekçi gibi hizmetli gibi kocagöbek bir şahsiyetin yüzümüze haykırdığı iğrenç söz öbeği.
    #1605142 (dom dom bullet, 04.05.2007 01:29)
  5. yaşamın bir çok yerinde*inatçı, laf anlamaz, kro tarzı insanlar tarafından yüzümüze çarptırılan söz öbeğidir. elinizi kolunuzu bağlar ama çenenizin çalışmasını sağlar.
    #1605443 (junior, 04.05.2007 04:00)
  6. http://www.uludagsozluk.com/res/resmum sayfasina gidince karsiniza cikan uyari.
    #3757681 (papagan, 02.08.2008 00:56)
  7. kraldan çok kral olabilen kişinin nidası.
    #3781231 (senaristanbul, 06.08.2008 23:33)
  8. "Bu sayfaya girmek için yahudi olmanız gerekmektedir" uyarısı veren sözlüğün bir sayfasının başlığı.

aşağıda da 'olucam' ve 'olmuycam' seçenekleri mevcuttur.
    #3898490 (rs ne la, 31.08.2008 23:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasak kardesim yasak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasak kardesim yasak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasak kardesim yasak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasak kardesim yasak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» akilli bilgili kulturlu ulkucu » totiman » erdal celik » pasta kesmek » tombis » disko krali » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » cok guzel hareketler bunlar » sehir isiklari » yamaha midnight star » ankete gel » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » dream theater » fikirtepe » oscari kaldirmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oy vermeye eli yanasmayan yazar » kure » pilotmont » masturi » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » parliament aqua blue icen ogrenci » sivastopol sokagi » statik smiley » isci yuruyor bastan » geldiler » elit sovenizmi » cimcime » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » sohodo » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum