yasadim ordan biliyorum 

kapat
  1. "tecrübe ile sabit", "kendimden biliyorum", "dedirten başlık"... gibi sözlük kalisklerinden biri.
    (mrstrange, 10.03.2006 00:17)
  2. bazen insanların tarih ve yer vererek bokunu çıkarttığı masum sayılamayacak derecede ukala önerme...

hava çok soğuktur, kar yağmaktadır...
    ve yaşadım ordan biliyorumcu abimiz şöyle söyler;

- abi soğuk dediniz de aklıma geldi,
    sene 1982 kutuplardayım...

*
    (sıçtırtma lamasına, 10.03.2006 00:25)
  3. normal karsılanması gereken bir davranıs türü,insan yasamadan bilemez bilemez cünkü,kurdugum cümledeki kafiyeden ziyade konunun nüansı anlasılası bir anlatım tarzı..
    (karpuzkabugu, 10.03.2006 00:48)
  4. (bkz: yaşadım da biliyorum)
    (doktor sağbırakmayan, 13.05.2006 18:49)
  5. bilmiş bir şekilde, subjektif ve sonuçları çeşitli olaylar karşısında tavsiye verirken, örneklerimin arkasından söylense, anlamı tamamlayacak cümledir. Tabii, yaşananlara mutlak doğru olarak bakmak da, bireyi paradigmalara boğar ki, bu durum tehlikelidir; hayat da çok boyutludur.*
    (kelkeshoze, 22.06.2007 21:53)
  6. ben yaptim oldu nun biraz daha mütevazi hali.
    (perloneth, 26.06.2007 18:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» leyla gencer » boga burcu kadini » dertli dertli sicmak » pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini » biten iliskiden geriye kalan silinmez izler » grace park » kanalturk » 2008 » ege universitesi » cennet arti cehennem esittir cehennet » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » ne » young learners » hollanda konsoloslugu » civi yazisiyla kopya cekmek » allah ini seven tutmasin beni » kahve dunyasi » erkeklerden igrenme nedenleri » eurasia » ilkelligin durustlugu » oyundayim » running up that hill » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » asla » gunun sozu » canim aciyor » ucaktan dusen sahsin ruh hali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa