yasadim mi oldum mu 

kapat
  1. 1970 li yıllarda oldukça meşhur olmuş bir zafer dilek şarkısıdır. Birçok sanatçı tarafından yorumlanmış, "Bak Bir Varmış Bir Yokmuş 3" albümüne ömür göksel yorumuyla girmiş şarkıdır. şarkının oldukça damar olduğunu belirtmeden geçmeyeyim. Sözleri de şöyledir.

Kaderimle arkadaş dost olamadım
    Beni candan sevecek yar bulamadım
    ah ile vah ile geçti bu ömür
    Yaşadım mı öldüm mü anlayamadım

Gözlerim doldu taştı da ağlayamadım
    Niye seçti kader beni anlayamadım

Tövbe ettim sevmeye söz tutamadım
    Kötü kader peşimde hep adım adım

#184299 (gonulcelen, 20.04.2006 14:49)
  2. (bkz: öldukten sonra söylenen ilk söz)
    #184430 (enterezan, 20.04.2006 15:24)
  3. ömür göksel'de seslenmiştir. bu şarkıdaki ses teno bitiriyor beni, sanki yaramazlık yapan oğluna nasihat ediyor gibi.
    #2683273 (the kene, 10.12.2007 15:24)
  4. son derece güzel, dinlenilesi şarkıdır. ömür göksel gerçekten güzel söyler.
    #2683295 (editor, 10.12.2007 15:31)
  5. http://www.youtube.com/watch?v=rcCDg4nVCB0 +
    #2830626 (mulayim, 13.01.2008 01:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yasadim mi oldum mu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasadim mi oldum mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasadim mi oldum mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasadim mi oldum mu. Copyrights of the articles are belong to their authors.