yasadim gordum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iyi ki yasadim
  2. kis yasadim
  3. gordum kendimi gordum
  4. yasadim biliyorum
  5. yasadim mi oldum mu
  6. ben yasadim ben bilirim
  7. oyle bir hayat yasadim ki
  8. judgement tadinda ask yasadim
  9. yasadim diyebilmek icin
  10. yasadim ordan biliyorum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasadim gordum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasadim gordum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasadim gordum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasadim gordum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yeni baslayanlar icin tematik mode » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » insan hatalariyla yasar » marc jacobs » bu memleket nereye gidiyor » buraya cikart » gimenez » okan bayulgen » enel hakk » sinuzit » bir barbar kendin tartar bir barbar assaglarda » armonia somers » dunya atmosferindeki gergin dalga » felicita » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » kusur » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » insomnia » 80 lerin sonunda cocuk olmak » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » cibil » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » new star soccer 4 » glasyolojist » heart » online olanlari alt alta okumak » reflation » hayalet gise » methismeni politia