yasadim da biliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasadim biliyorum
  2. yasadim ordan biliyorum
  3. biliyorum artik iyice biliyorum
  4. iyi ki yasadim
  5. kis yasadim
  6. yasadim mi oldum mu
  7. ben yasadim ben bilirim
  8. yasadim diyebilmek icin
  9. oyle bir hayat yasadim ki
  10. judgement tadinda ask yasadim

© 2008 - uludağ sözlük

yasadim da biliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasadim da biliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasadim da biliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yarina ne kaldi » edebiyat koop » hebeley episode iii » fenerbahce » arda turan » derin sozluk » radyo sol » allah » doviz burosu » taze gelin » idam cezasi » ahlaki degerler noktasinda nasibini almamis insan » massive attack » inek sutu » tengellemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » celik » issiz adam » komedi dukkani na gulen zihniyet » el bombasi tuzaklamak » dille sinek yakalamak » hanim kos bu sefer memeyle bozdular kafayi » kofte » mini cooper » ilkler yagli gevrek » lance vance » caylak olduktan sonra duvara centik atan yazar » fazil husnu daglarca » 31 mayis 2003 diyarbakirspor elazigspor maci » yanlis anlasilmis sarki sozleri » yaran baslik yonlendirmeleri