yasadim cunku birebir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cunku cunku cunku cunku cunku fenerbahceliyiz
  2. birebir net
  3. birebir
  4. kis yasadim
  5. iyi ki yasadim
  6. birebir ders
  7. birebir sozluk
  8. ben yasadim ben bilirim
  9. yasadim mi oldum mu
  10. yasadim biliyorum

© 2008 - uludağ sözlük

yasadim cunku birebir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yasadim cunku birebir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasadim cunku birebir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20 ekim 1994 earls court pink floyd pulse konseri » sid vicious » hediye etmek » lilian » shaqmarion » vladimir lisin » speedy gonzales » wtb » indie vs metal » yeni yazarlarin alisma sureci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci