yasadikca oyuna dahilim 

kapat
  1. yasam nedir sorusuna; oyun diye cevap verenlerin, yasamini surdurebildikce bu oyun icinde kendini oyuncu olarak gormesidir.farkli bir bakis acisiyla bakarsak; oyunun hile,tuzak oldugu dusunulurse,yasamin bir hileden ibaret oldugunu dusunen kisinin, surekli kaybediyorum seklinde dusunme cumlesidir.nereden bakilirsa bakilsindir bu bir isyani dile getirme cumlesidir.

ayni zamanda sagopa kajmer abimiz; bana musade beyler adli eseri icinde cumleye su sekilde yer vermis.hayata bakis acisini bizlere hissettirmistir.**

Kendini hergün izleyerek göreceksin yokoluşunu sen de.
    Yaşadıkça oyuna dahilim.
    Namussuzluk dünyasında kabus nüfusu artmakta,saklan!..
    Kıyametin tiyoları göz kırpmakta.
    #363363 (posion, 21.06.2006 12:22)

© 2008 - uludağ sözlük

yasadikca oyuna dahilim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yasadikca oyuna dahilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasadikca oyuna dahilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» echi » zekeriya el caferi » buyuk taarruz kosusu » huznun isyan olsun » nicholas hooper » roger ljung » ergenekon davasi » mateja kezman » komiser cemil » orhan pamuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games