yasadik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ezik yasadik ama dik olecegiz
  2. kesin oku dogruysa yasadik
  3. biz neler yasadik neler yasayacagiz

© 2008 - uludağ sözlük

yasadik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasadik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasadik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basbakana coban demekle caylak olunmaz » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » savasim » uludag sozluk moderasyonu » buyuk mustafa » oldum de uyandim » karagarga » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » borderline » uludag forum » poseidon dan kacis » gotumuzde ergenekon parmagi » cik televizyona de ki ben musteriyim » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » ranini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the jester race » ben wallace » am suyu » buyuyunce garipsenebilecek isimler » insani tedirgin eden kedi » richie sambora » afrodizyak » ultima online » vedad ibisevic » erketede bekleyen saz ekibi » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » tarumar » erzurum » soguk alerjisi