yasadigim kadar bir daha mi yasayacagim 

kapat
  1. genellikle 50 yaş sonrası amcalarımızdan teyzelerimizden sıkça duyabilmeniz muhtemel olan bir sözdür.bu yaş dönemindeki(50 ve sonrası)kişiler hayatlarının yavaş yavaş sonuna geldiğini belirtirler.bu mantıkla hareket eden kişiler kendilerine yeni birşey almak istemezler,''ah evladım bizden geçti artık'',''gençliğinizin kıymetini bilin'',''keşke ben de senin yaşında olsaydım''diyerek farkında olmadan karşısındaki insanı yaşlanma fobisine iterler.
    #355525 (dilruba, 18.06.2006 14:55)
  2. (bkz: yaş otuz beş yolun yarısı eder)*
    #356707 (white pages, 18.06.2006 23:39)
  3. (bkz: yaş yirmi yolun yarısı) * *
    #2417834 (Umutluyum Hala, 02.10.2007 21:53)
  4. zamanla yapılamadağı için içe oturan uktelerin dışavurumunu anlatan söz.
    #2419126 (pinaa, 03.10.2007 01:41)
  5. bilmiyorum...
    #2419133 (homeroglan, 03.10.2007 01:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasadigim kadar bir daha mi yasayacagim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasadigim kadar bir daha mi yasayacagim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasadigim kadar bir daha mi yasayacagim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasadigim kadar bir daha mi yasayacagim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cibil » schmidt hakkinda » bilgisayariyla konusan insan » kurtler uzerine tezler » selcuk sahin » the notebook » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » ucuz » mao tun » obatala » oss 2007 » trabzonspor » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » gemlik fayi » donanma kupasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » cinas » kars » temel demirer » nasil yapmali » fadik sevin atasoy » seyh riza » baska atesler » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » linger » ruyalarin kadini » gelin kaynana diyaloglari » kirac » cocukken yapilan salakliklar » yaran entryler