yasadigim gune lanet ettim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni tanidigim gune lanet olsun
  2. okulun bittigi gune lanet olsun
  3. seni girdigim gune lanet olsun entry
  4. yasadigim
  5. yasadigim gibi
  6. sen yasadigim en guzel tesadufsun fenerbahce
  7. yasadigim kadar bir daha mi yasayacagim
  8. cehennemde yasadigim icin cennet hakkimdir
  9. yasadigim hicbir seyden pisman degilim insanlari
  10. ettim

© 2008 - uludağ sözlük

yasadigim gune lanet ettim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasadigim gune lanet ettim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasadigim gune lanet ettim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dum dum teke tek » islam » 1000000000000000000000000 » konusmama hakkina sahipsin » lynyrd » ozgur edebiyat » golf » tom tucker » golf um geldi sonra » zokal anestazi » mongol » tabuttamenemenyapanimam » muson dugunu » buyuk goguslu olup sutyen kullanmamak » famke janssen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kedi bar » cheapdeath » 2064 eurovision sarki yarismasi » hicbir konusuna bakiniz vermeyen yazar » xentrix » kizlara yuz vermemek » james thomas » 100000000000000000000000000000000000000 » nevsehirli damat ibrahim pasa » butun gece » mr pink » urla nin tarihi eserleri » norsin » google cevherleri » goruntusu ile karakteri celisen kizlar