yasa dede 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasa mustafa kemal pasa yasa
  2. her dede sakallidir ama her sakalli dede degildir
  3. cok yasa yerine iyi yasa demek
  4. anini yasa kendini yasa
  5. az yasa cok yasa gelecek basa
  6. az yasa azad yasa
  7. yasa sen
  8. sen cok yasa
  9. yasa ici
  10. d ana yasa

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasa dede başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasa dede ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasa dede nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasa dede. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nazan ile izzet in cocuklari » yillik » dunyanin en seksi kadini » yaslilik » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » kankasinin sevgilisini ayartan kiz » armonia somers » feristah ruh » jakobenizm » gelgelelim » pablo escobar » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » hahaha nasil baslik ama » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yemek yerken sofrada birinin osurmasi » seni tanidigim icin cok sansliyim » avsa » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » the big bang theory » ben sanderson » dunyanin sekizinci harikasi » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » kiyamet gunu gazete mansetleri » call me » the notebook » the hurt locker » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » alew hala tanisamadik