yasa ciftci 

kapat
  1. rafet el roman'ın çiftçilerimize adadığı güzel bir parça.

Gün doğmadan uyanırlar
    Girişirler kaşık kaşık çorbaya
    Toplanırlar yol boyunda
    Çoluk çocuk genç ihtiyar tarlaya
    Sıra sıra motorlarda
    Ellerinde çapa kürek kolay gele
    Kaz toprağı at gübreyi
    Biç bugdayı ek pancan hani para
    Terler akar vücudundan o Allahın sıcağında
    Senin resmin yok gazetede
    Her mevsimin yeni savaş
    Biri bitmez biri başlar
    Bu gece de yoksun ekranda
    Yaşa sen çiftçi yaşa yaşa sen çiftçi yaşa
    Helal senin emeğine
    Helal senin ekmeğine helal helal
    Ellerin dert görmesin
    Kalbin ferah gönlün hep hoş inşallah
    Sil anlının şu terini al iç biraz bir yudum su
    Uzan şu gölgede çek bir uyku
    #252433 (july4th, 16.05.2006 23:59)
  2. rafet el roman'ı trakyalı olmasından ve seni seviyorum şarkısından çok severdim , bu şarkısını duydum dha da sevdim..
    bazı platformlarda şivesiyle , ameeerika demesyle dalga geçiliyor alamancı deniyor..bu populist kuzucukların , sürü psikolojisiyle beyin kıvrımlarını kullanmadan yaptıkları yorumlar bi yana ; bu adam kendi çapında millet onla bunla yatıp barları geziyorken çiftçiyi yüceltmiştir..
    bir melek dilemiştir..
    gene de bize yaranamamıştır..

aynı şey cankan ve ismail yk için de geçerli..
    adama uyuşturucu almıyor , adam alıp satmıyor , ülkesinin adını lekelemiyor naptı size bu akdar da , geber diyecek kadar insanlığınızdan çıktınız?
    #3420467 (hefeweizen, 20.05.2008 01:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasa ciftci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasa ciftci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasa ciftci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasa ciftci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» galatasaray sevgisi sinir tanimaz » evet » cekcek » sikayetvar com » sanabirciftsozumvar » 17 kasim » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » sengul hamami » erno rubik » esantiyon » uyumak istememek » tansas » facebook a bikinili resim koymak » osman durmus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dtp lilerin milliyetci olmasi » sen bekle sen gec » ask essogluessegi » gulse birsel » abd kuzey irak tan cekiliyor » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » fadik sevin atasoy » zookeeper » kisisel illet » klug » what else could we ve said » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » baslik ve nick uyumu » selcuk universitesi » yhunuss