yas tutan tarih 

kapat
  1. gazeteci, yazar gunay aslan'ın van'ın ozalp ilçesinde meydana gelen 33 kursun katliamını anlattığı belge niteliğindeki kitabıdır. 1989 yılında yunus nadi röportaj ödülü almıştır.
    (bkz: 33 kurşun)
    #942011 (vend avesta, 03.12.2006 00:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yas tutan tarih başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yas tutan tarih ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yas tutan tarih nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yas tutan tarih. Copyright of the articles are belong to their authors.

» balik burcu erkegi » rei » kobrullah » fleissig » ordekbasi » sphere » sozlukteki galatasaraylilar » levis reklamlari » kopekleme yuzerek kiza hava atmak » kars » isvec » forum mu anket mi sozluk mu sorunsali » enerjik » kurtlar vadisi unutulmaz sozler ve diyaloglar » turkiye de sokakta kalmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayrilik acisi » dunya bir gundur o da bugundur » tool dinliyorum cok coolum abi » bugun git yarin gel » su tozu » tahta kola kasalari » pante rei » netsozluk » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » changeling » filoz » gece vakti disarda gezen kiz » sisirdim abdominalleri