yas takintisi 

kapat
  1. özellikle orta yaşlı bayanların:
    - kaç yaşındasınız? sorusu karşısında gösterdikleri ters tepkiler bütünü. hakaret edildiğini sanırlar. bu polemiğe girmeden yaşını öğrenmek şöyle mümkündür:
    önce giriş yapılır:
    - pardon, kaç yaşımdayım demiştiniz? *
    - kaç gösteriyorum sizce?
    - hımm... 30 falansınız sanırım, üç aşağı beş yukarı? *
    hanfendi önce bir sevinir, ay öyle mi falan deyip, iki cilve yaptıktan sonra, sanki bizi şaşırtmak istercesine:
    - 43 üm biliyor musun, der. *
    #1356846 (dekadans, 28.02.2007 02:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yas takintisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yas takintisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yas takintisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yas takintisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» jose del solar » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » toni schumacher » the hurt locker » mucize ilac » kadinligin 21 hikayesi » icine girilen kucuk kaygan delik » ata demirer » reflation » yusuf sezer » bursa nin islamci marketleri » netsozluk » kirik kalpler basligi » olum tatli bir turkudur » sarap icerken amin diyen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zweistein » kimi kimi » 3797 » mininova » umit karan » kingdom dates » blod » gercekdisi » anadoluyum ben » karinin evi terketmesi » erdal celik » uludag sozluk un yas ortalamasi » fahise ruh » nil burak » yoresel isinma