yas otuz olunca belki kazaniriz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kazaniriz biz
  2. otuz bir cekmis olmak icin otuz bir cekmek
  3. otuz iki disten cikan otuz iki mahalleye yayilir
  4. kim bilir belki yarin belki yarindan da yakin
  5. belki yarin belki yarindan da yakin
  6. devler ligini kazaniriz rakipler bizden iyi degil
  7. belki evet belki hayir
  8. sehite olunca mustahak korumaya olunca yazik
  9. 40 olunca verdi 60 olunca aldim demek
  10. otuz yas

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yas otuz olunca belki kazaniriz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yas otuz olunca belki kazaniriz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yas otuz olunca belki kazaniriz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yas otuz olunca belki kazaniriz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kim smith » ayrilik teni » yildizsozluk » elit sovenizmi » can dundar » dr cureklibatur ve bay arkin » bayhan gurhan » yenebilme ihtimali » alnac » linger » mercedes b serisi » harby » state of play » circus » keske stadyumda da spiker konussa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vangelia pandeva dimitrova » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » usuyorum oyleyse hava soguk » fabregas fener e volkan arsenal e » bilgisayar basinda omurunu curutmek » yeni baslayanlar icin tematik mode » baska atesler » hasta ruh » hayalbaz » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » lider » hepimiz goril gibi killiyiz » bir suru » aile iletisim merkezi