yas olmus 28 kardesim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kardesim ruzgar kardesim deniz
  2. musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak
  3. nen var kardesim
  4. kiz kardesim
  5. sev kardesim
  6. kardesim
  7. sevgili kardesim
  8. kardesim yapti
  9. abdullah gul kardesim
  10. lazim kardesim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yas olmus 28 kardesim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yas olmus 28 kardesim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yas olmus 28 kardesim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yas olmus 28 kardesim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » hercai » balik burcu erkegi » bekaret » pakize karada » nokia 8110 » kufurlu entryden urken ana kuzusu yazar » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » doktrin » tiki » tas ustu » uludag sozluk » ayabakan » hayat sen ne cabuk harcadin beni » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgilinin ailesi ile tanismak » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » ekspres » alanya daki abazanlar » sabribey » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » ozgur soylu » jb » kabrero » yilanlarin ocu » radyo sol » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » garabet ten inciler » atlas » ergenekonyalovankara