yas mi kuru mu 

kapat
  1. mahallede yapılan futbol müsabakalarında bozuk parası olmayan çocukların yassı bir taş bulup bir tarafına tükürüp, topu ya da kaleyi seçmek için sorduğu, yazı turaya alternatif akılcı buluş.
    #2806988 (minik mavi balina, 08.01.2008 12:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yas mi kuru mu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yas mi kuru mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yas mi kuru mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yas mi kuru mu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dtp lilerin milliyetci olmasi » turuncu sacli kadinlar » dask » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » bado » bir bayandan beklenenler » sozluk yazarlarinin web siteleri » oy vermeye eli yanasmayan yazar » nokia 8210 » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » 15 kasim 2008 fenerbahce ankaraspor maci » kizilsonya » kopekleme yuzerek kiza hava atmak » isvec » dr cureklibatur ve bay arkin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » catania calcio » ben aslinda yogum » tumay » the visitor » osmanli turk degildir » ust kesimin chp yi desteklemesi » ali guncar » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » karim benzema » soverek ayrilanlar » carsi » vincent price » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » ilk gecesinde moderator olan yazar » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu