yas mayoyu araba bagajinda unutmak 

kapat
  1. ahh şu hızlı yaşanan yaz günleri... devamında sınır tanımadan yaşanan yaz geceleri... kumsal, deniz, soğuk bira, bikinili manitalar, karpuz, rakı, biiç kılap, yandıkça parlayan bronz bacaklar, araba bagajına yaşken atılıp unutulan şort mayolar, bikinli manitalar (birr daha söyle) ve o bikinili manitalar... bi daha söyliyim hatta la, bikinili manitalarrr.. off söylemesi bile çok zevkli lan. işyerindeyim, hızlı hızlı yazıyorum ki metnin bu kısmı hemen yukarı kaysın madara olmayalım etrafa. sağol.

evet dedik ya yaz aylarında 24 saat çok hızlı yaşanıyor. zaman geliyor deniz faslı akşam altıya yediye kadar sarkıyor. o saatte bir telaşe, akşam aleme akılacak, hemen eve gidip duş patlatmak akabinde parfümü kafaya boca edip arap daşşaşağı gibi parlayan suratlarla neon ışıklar altında karı kıza bakmak var rutin planda. milletin işeye işeye üre-kreatinin deposu haline getirdiği beleş soyunma kabinlerinde yaş mayoyu değiştirmektense arabanın her iki kapısını açmak suretiyle kısmen açık suni bir kabin yaratmak daha mantıklı geliyor o anda. kaşla göz arasında yaş mayoyu beyaz kalmış kötten sıyırarak doğru bagaja fırlatmayı seçiyosun. kaseyi göstermemek için eciş bücüş olman, hele suratındaki 'kimse bakıyomu acaba lan' biçimli radarsı ifade tüm eylemleri hızlandırıyor, o an düşünmüyorsun, unutuyorsun ötesini...

ama bir de bunun akşamı var sadıç. o yaş mayo unutuldu gitti ya orada, sanmayasın ki kendisine gösterdiğin bu ihmalkar tavrı sert bir üslupla yüzüne vurmayacak.. intikamı çok acı olacak olm, yani acı olmasa bile kekremsi olacak. hatta biraz ekşimsi bööle. neyse.

rutin plana uydun, aldın duşunu, sürdün parfümünü aktın ortama. olur ya, hadi oldu ya, olmaz olmaz ya, ilik gibi karıyı da düşürdün gecenin sonunda. kafalar hafif güzel otoparka doğru yavaş yavaş gidiyosunuz. içinden şarkı bile söylüyosun, bu gece uzun olacaaak, sıcak çok sıcaak olucaak vesayre (iki şarkıyı miksliyosun ki hani daha doğaç bi ambiyans iç dünyanda hakim, o manada) herşey arabaya pininceye kadar. izliyoruz;

çaaat, çaaat (kapılar kapandı)
    -ohhh ne kadar eğlendik değil mi berna
    +ay evet çok eylendik ay bişi kokuyo farkettin mi
    -snıf snıf aa evet ya, dışardan geliyodur. kedi ölmüş kesin.
    +ay cam çerçeve aç bayılcam, hareket et hadiii
    -tamam hemen gidiyoruz, sıcaak çok sıcaak oluucak eheh
    ...
    ...

+tankut sağa çek kusucam ben.arabana mı sıçıyosun sen yaaa öüğk
    -ya yok hayatım dedim ya dışardan o koku
    +du kusma du, keşke içmeseydin bu kadar be canım(ah ulan bu yeni tanışmanın verdiği ince dil, hastayım sana)
    -hööüüğğğğ
    +offff...

....
    ....

(arabanın arka tarafında ayakta duruyolar)

-canım iyi misin biraz şimdi?
    +havlu ver peçete ver bişi ver bana.
    -tamam. bagajda olucak, çıtank, aha işte, al
    +ay gene o koku, başım dönüyouu, ay bişiler oluyouu
    -berna? bernaaa? hay anuna koyayım berna beni duyuyo musuun?

ya işte böyle... berna seni duymuyor olm. benim anlatırken burnumun direği kırıldı lan!
    #3637643 (hosaf, 08.07.2008 17:14 ~ 17:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yas mayoyu araba bagajinda unutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yas mayoyu araba bagajinda unutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yas mayoyu araba bagajinda unutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yas mayoyu araba bagajinda unutmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tayyib madencilik » teoremsel » bir zaman bir posta bir fanatik » braille » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » seyh riza » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » cinas » collateral » teizm » pasta kesmek » kisisel ileti yazma sacmaligi » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » turkiye nin en gereksiz unluleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir tikkynin namaz kilmasi » 18 kasim 2008 » kendi sildiklerim » su tozu » zall » soverek ayrilanlar » cimcime » karl marx and spencer » keske stadyumda da spiker konussa » basliga gore oy vermek » baslik ve nick uyumu » yeke yeke » kurdun gelini » kenderuntanbul » bassehir