yas konusunda tartisma var sanirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sanirim
  2. sanirim osurdum
  3. sanirim sictim
  4. yalandan sanirim
  5. ondandir sanirim
  6. sanirim bakireyim
  7. sanirim yapamayacagim
  8. sanirim kor oldum
  9. yalan sanirim
  10. sanirim kusacagim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yas konusunda tartisma var sanirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yas konusunda tartisma var sanirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yas konusunda tartisma var sanirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yas konusunda tartisma var sanirim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sevgiliyle uyumak » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » umay » astronotlarin idrar icmesi » esfele safilin » to love a woman » roberto carlos » basliklari alt alta okumak » yillarca bok atip bir gun converse giymek » oas » psikolojik yipratmanin ataturk e sicramasi » oz kizina tecavuz eden baba » tombis » mankurt » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nefes alsin yeter » ikinci ogretimin sinavinin sabah olmasi » aslinda bir konu var » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » isten ayrilma bildirimi » raca » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » fucked » arti oy vermenin huzuru » ayse sule bilgic » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » siirim geldi birakin beni » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » veli kucuk » alternatif cinsel organ lakaplari