yas kompleksi 

kapat
  1. kadina yasi erkege maasi sorulmaz sözünün çıkış noktası, genellikle kadınlara biçilen bir kompleks durumu, bulunduğu yaştan hazetmeme.
    (bkz: bayanlarin yas kompleksi)
    #891691 (asiti kaçmış kola, 21.11.2006 22:40)
  2. a$k ili$kilerinde tarafların, "ya$ı" problem etmesi sonucu ortaya çıkabilen sorun...
    #1155808 (dom dom bullet, 15.01.2007 00:50)
  3. (bkz: ben de yok) **
    #1157538 (lavinya_, 15.01.2007 13:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yas kompleksi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yas kompleksi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yas kompleksi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yas kompleksi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurdistan universitesi » hendrix » hakan albayrak » sinuzit » el camino de los ingleses » rakamlarin dile gelmesi » aq » gele atmak » alejandro gonzalez inarritu » egil kopek » pvh19 » sozde muslumanlar » oas » eksik okul » universite yillarini ozlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » son oylanan entryleri alt alta okumak » internet solculugu » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » eski sevgililerle simit oynamak » ozledim » dunya atmosferindeki gergin dalga » yamaha midnight star » online olanlari alt alta okumak » matrixxx reloaded » ifa » is arkadasindan hoslanmak » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » tonights the night