yas deri ticarethanesi 

kapat
  1. genelev, randevuevi anlamındadır. dilimizdeki güzide bir argo kelimedir.
    #73616 (devedikeni, 18.02.2006 03:59)

© 2008 - uludağ sözlük

yas deri ticarethanesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yas deri ticarethanesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yas deri ticarethanesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuran i kerim in degistirilmis olma olasiligi » besiktas turkiye nin en iyi yonetilen klubudur » sozlukte ezikler iktidar olacak » baba parasi yiyen ulkucu » bir cifti sevisirken yakalamak » peter gallagher » the call of the wild » keske yalniz bunun icin sevseydim seni » andrey silnov » sozlugu fazla ciddiye alan sorunlu yazarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games