yarrak gibi kadin 

kapat
  1. umut sarikaya'nın yarrak gibi adam karakterinin kadın versiyonudur.

"selam ben nilgun ama bana nil demenizi tercih ederim, nil daha bi modern gelir bana da ondan. Erkekler hep peşimde dolanır aslında çok güzel olmamama rağmen kendimi pazarlamayı iyi bilirim, eşşeğe benzeyen suratımı makyajla öyle bi şekle sokarım ki sanırsın eva longoriayım. Bir bankada mhy olarak çalışıyorum, sabah 8 de kalkar güzel bi kahvaltı biraz pilates yaptıktan sonra şubeye gitmek için çıkarım evden. 5 dk'lık yürüme mesafesindeki yere minibüsle giderim, malum yollar benim gibi güzel bi bayan için tehlikelidir. üniversite bittikten sonra kontörlü hattımı kapatıp faturalı turkcell hatta geçtim, ne o öyle çocuk gibi kontörlü hat mı kullanacaktım yani. Zengin müşterileri ayartıp paralarını yemek en büyük zevkimdir, en büyük hayalim marinada yaşamaktır. güzel bir yatın içinde uyanıp sabahın ilk ışıklarıyla denize girmek benim en zevk aldığım hobilerimden birisidir. büyük hayallerim vardır benim örneğin düğünümü ciragan sarayinda olmasını isterim, bana bunu sağlayamayacak erkeklerle işim olmaz, olamaz. erkek arkadaşımla bi yere gittiğimizde masaya oturmadan önce centilmence davranıp sandalyemi çekmeli, hesabı o ödemeli üstüne de bahşiş bırakmalıdır, bi kuruş bile vermem valla jigolo mu besliyoruz, vericek tabii. yurtdışına da çıkmak istiyorum, mısır piramitleri beni hep büyülemiştir ancak paraya kıyıp da gidemiyorum. evlendikten sonra evimin kadını olmam gerek, çok yakın arkadaşım caddegule özeniyorum valla, kız gitti zengin bi adam buldu, kredi kartı limitsiz istediği herşeyi alıyo, ay ne güzel, ben de öyle yapıcam, işi gücü bırakıp zengin kocamın paralarını harcamakla geçiricem vaktimi. son erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra kendime facebookta bi profil açtım, ilgi alanlarima white chocolate mocha, voyage, chillin , takilarim , armani she ve victoria s secret yazdım, ve "enrique iglesias'la sevişmek isteyen kızlar" grubuna üye oldum. bronz bir vücuda sahip olmak benim için çok önemlidir, şu günlerde solaryuma gidemiyorum o nedenle doveun brozlaştırıcı kremlerini kullanıyorum. accessorize ve mango en sevdiğim markalardır, bir de cosmopolitan okumayı çok severim, böylelikle ilişkilerime 1-0 önde başlarım, erkeklerin davranışlarına bu sayede çok kolay anlam yükleyebilirim, erkeğime küçük oyunlar yapmak beni heyecanlandırır. kendimle barışığımdır, severim kendimi... tanıdınız mı beni? bilin bakalım kimim ben? yarrak gibi kadinım ben"
    #3885235 (yuruyen ansiklopedi, 29.08.2008 00:25 ~ 00:37)
  2. lastik gibi bir başlık. genelde yarak gibi terimi bi şeye benzemeyen anlamında kullanılır. öyle algılanırsa, odun gibi kadın denilebilir.
    #3885362 (otherside87, 29.08.2008 00:51)
  3. (bkz: kendilerini prenses sanan kadinlar)
    #3892772 (yuruyen ansiklopedi, 30.08.2008 18:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarrak gibi kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarrak gibi kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarrak gibi kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarrak gibi kadin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» en pasakli yazarlar » ya rock ye rap » kac ortali defter alalim sorunu » bafilesmek » elveda rumeli » profit maximization » oktar babuna » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » yildizsozluk » emotion fresh bouquet » nagant » yarock hasan » kevase ruh » smothered mate » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bicir bicir » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » ekskavator » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » olurmuuu » seyin seysinin seysi » kurt degil kurdistan dusmani olmak » webcam acan kizin cirkin cikmasi » ayse sule bilgic » kingdom dates » orospu ruh » bon iver » dresden bombardimani » doktrin » 7 kisilik sozluk