yarraaa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. a yarr k

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarraaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarraaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarraaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarraaa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dugunlerde ortada gezinen artist kimse » mininova » metroda kitap okuyan artist » telepati » o ne ola ki » 1908 » zuvvar » kirac » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » tehzil » galatasaray in ezeli rakibi » sol framenin gulu » kisa yoldan olum teknikleri » yillarca bok atip bir gun converse giymek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lezbiyenlik » zevzek forum » ucasi gelen yazar » rs ne la » cekirdeksel » sikayetvar com » state of play » hatun yazarlara saldiran yazarlar » turkiye nin en zeki kadini » kurtlar vadisi pusu » profit maximization » esegin sikine kelebek konmasi » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » ozledim » hatiralar sarmis 4 1 yanimi