yarmisim eksi oyu ben 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eksi oy alinca eksi oy veren icin edit yapmak
  2. seni eksi sozluk e uye yapalim mi diyen eksi modu
  3. seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir
  4. eksi oy veren ibnenin hala eksi oy vermesi
  5. eksi oy veren yazarin eksi oy almaktan sikayeti
  6. seri eksi oy veren ibne eksi de yakalandi
  7. eksi sozluk diyene eksi oy verilsin
  8. eksi sozluk eksi yazarlarindan oykuler
  9. eksi oy ile baslayan entry nin eksi oylanmasi
  10. seri eksi oy veren ibneye seri eksi oy vermek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarmisim eksi oyu ben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarmisim eksi oyu ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarmisim eksi oyu ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarmisim eksi oyu ben. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kutsal dirilis kilisesi » kurtler uzerine tezler » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » aqua quorum » lynyrd » sikilmis gotun davasi » zeka » rakamlarin dile gelmesi » hep bana rabbena » son oylanan entryleri alt alta okumak » mahmut yildirim » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » 80 lerin sonunda cocuk olmak » zaman kac yasinda » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » haber7 com » ustad » killi erkekleri sevmeyen kizlar » baris manco » tumay » huseyin uzmez » can t stop » calisilmamasi gereken sinavlar » mis kokulu osuruk » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » dr cureklibatur ve bay arkin » spiritus sancti » erkence » engin baytar » winniethecrusher