yarmis yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eksi sozluk yazar alsa burayi direkt satacak yazar
  2. eksi de yazar olamadigi icin buraya cemkiren yazar
  3. yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar
  4. ben yazara yazar demem eger yazar dolu yazmiyorsa
  5. seri eksi oy almayan yazar iyi yazar degildir
  6. kaliteli yazar ile dikkat ceken yazar farki
  7. gercekleri tarih yazar tarihi de gonul yazar
  8. yazar olur olmaz sozlukten ucan yazar
  9. okunan bir yazar degil yazan bir yazar olmak
  10. dunya umurunda olmayan bir yazar neden yazar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarmis yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarmis yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarmis yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarmis yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» muglakpanda » scream » ah edip inlerim » sabr i cemil » kumelenmek » velev ki got olduk » nostalgiaplatz » kac kisiyiz lan biz » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » ankara universitesi hukuk fakultesi » garabet ten inciler » 25 agustos 2000 » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » 3797 » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » klimatolog » sevgili de olsa insan hayvandir » un chien andalou » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » mucahit baykal » olanca » witch is back » malum olmak » issizlik » endoktrinasyon » nuri pakdil » kv » amina koyayim » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz