yarmis gecirmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gormus gecirmis
  2. 100 ameliyat gecirmis kadin
  3. mutasyon gecirmis turbanli
  4. mutasyon gecirmis atasozleri
  5. gun gormus gecirmis kas modeli
  6. mutasyon gecirmis kara sinek
  7. final donemi gecirmis ogrenci
  8. evrim gecirmis hamam bocegi
  9. denizden gelen evrim gecirmis hayvan
  10. sevgililer gununu hep yalniz gecirmis ezik

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarmis gecirmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarmis gecirmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarmis gecirmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarmis gecirmis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» capablanca satranci » asiri markaj yapan adam » agzi pis » adidas » selcuk sahin » bon iver » gemlik fayi » catali bicak olarak kullanmak » aclik kader olamaz » gs tv » memeler bas kaldirmis » suleyman okudan » ruyada oldugunu gormek » kulkedisi » denize kaka yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben aslinda yogum » olurmuuu » yillari sirayla yazan yararli yazar » buyulu gercekcilik » mustafa » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » turk askeri teroriste teslim olmaz » melih selcuk » kendi alaninda en iyi olan web siteleri » alternatif evlenme teklifleri » gel gunlerim » kuresel kriz » hurriyet » baklava yerken ayran icmek