yarmayan facebook gruplari 

1. yarmayan, yarmadığı gibi de insanı sinirlendiren facebook gruplarıdır.

örneğin şekil-a'daki facebook grubu t.c anayasası'na aykırı olarak alenen başbakana hakaret içermektedir. ve tabi de grubu açan delikanlılar(!) gerçek kimliklerini saklayarak fake profillerin arkasına saklanarak böyle bir .bneliğe imza atmışlardır.

http://www.facebook.com/g...group.php?gid=50759450095

edit: biz bunlara kısaca facebook delikanlısı diyoruz.

asosyal, korkak, içine kapanık, ancak klavye başında delikanlı kesilen insanlardır(!) bunlar.

sözlükte de var bunlardan. selam eder, en yakın karakol önünde de aynen bu tarz sözler sarfetmelerini temenni ederim.
    #3846847 (enderun sevgiler, 21.08.2008 00:55 ~ 04.10.2008 18:33)
  2. sahibi olmayan gruptur. belki de halka mal etmeye çalışmışlardır.
    (bkz: yoksa ben mi göremedim)
    #3846872 (ejvatery, 21.08.2008 00:59)
  3. "ataturk karsiti turban yanlilarinin suratlarina tukurelim oldurelim " grubu.

http://www.facebook.com/i...group.php?gid=27615337278

aslında bir yanım gülüyor bunlara, fake hesaplarla açılmış onlarca gruptan biri.

korkak, aciz, klavye delikanlıları...
    #3848015 (enderun sevgiler, 21.08.2008 11:51 ~ 11:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarmayan facebook gruplari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarmayan facebook gruplari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarmayan facebook gruplari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarmayan facebook gruplari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pati cekmek » bir fuck buddy im bile yok » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » galat i meshur » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » sorunlari seviserek cozmek » tracy chapman » masturi » tematik » ekspertiz » mahmut yildirim » zevzek forum » dost » kutup ayisi » ptrs 41 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » malum olmak » ulkuhan » celim » kederli ruh » libido » kv » tayyibim sagolsun » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » olurmuuu » uyumayan insan » nefes alsin yeter » leylifer » sakat ruh » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum