yarmayan basliklar 

kapat
  1. yaran baslikların aksine, tadı tuzu olmayan başlıklardır.
    #1228165 (free zone, 29.01.2007 16:20)
  2. okuduğunuzda bundan cacık olmaz tabirini kullandığınız başlıklardır.
    #2562921 (seyo88, 06.11.2007 18:56)
  3. belli ki, sözlükte fazla olmayan başlıklardır * *
    #2611337 (zepoha heampe, 20.11.2007 21:03)
  4. kişide hiçbir etki-tepki yaratmayan, sıradan başlıklardır. *
    #2611345 (emsalsiz, 20.11.2007 21:06)
  5. (bkz: elma)*
    #2611374 (Soulmate, 20.11.2007 21:15)
  6. yazarları sarmayan başlıklardır.
    #2611418 (ncldlbz, 20.11.2007 21:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarmayan basliklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarmayan basliklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarmayan basliklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarmayan basliklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bird on the wire » ajax cape town » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » ben sizofren degiliz » facebookta pokelenmek » pic ruh » yapilmis en buyuk aptallik » komunizm » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » erkegi bozan seyler » dost » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » imkani dahilinde isletmeyi somuren calisan » domine etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mekandan ayri ayri ayrilmak » soverek ayrilanlar » roma » kestane » dr cureklibatur ve bay arkin » basliklari alt alta okumak » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » yilanlarin ocu » vaudeville for vendetta » sabanci » sadakat » tasaklarim » michael dawson » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » biyopolitik