yarma 

1. -iri yarı, kalıbı büyük, hantal.
    -kırık buğday.
    -yarmak işi.
    #205825 (asiti kaçmış kola, 28.04.2006 21:26)
  2. yol platformunun doğal arazi yüzeyi ile kesişmek zorunda kaldığı durumlarda, doğal arazi yüzeyinin, toprak yapısına bağlı bir şev eğimi ile kazılmasına verilen isim. (ingilizcesi cut)
    #1370921 (havaciva, 03.03.2007 21:51 ~ 07.03.2007 00:26)
  3. göbeği eritecem diye spor salonuna gidip, orada 2 senesini geçirdikten sonra insan azmanı gibi görünen aşırı şişkin vucutlar için kullanılan argo kelime. "yarma ya bak" birazda aşagılama anlamında kullanılır, geri zekalı gibi.
    #1796921 (tutankhom, 20.06.2007 20:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarma. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yillik » film yerine altyazi indirmek » ifa » ben bu yaziyi sana yazdim » seni tanidigim icin cok sansliyim » sonya scarlet » okula veda partisi » hvarf heim » crzytarantla » hercai » feristah ruh » after laughter » serra mall » sozlukteki kurt dusmanligi » levis reklamlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » yahudiler » henry kissinger » gokhan gonul dostlari » kriz enlemesine gecti » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » desiree » burn after reading » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » kelimelerin efendisiyim » hans zimmer james newton howard » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » hazir cevap » sevdicegin ruyasinda olmak » matematik