yarismalardan elektronik cihaz yerine kitap almak 

kapat
  1. en has dumurdur. suratlarındaki ifade anlatılmaz yaşanır. içlerinden ne kadar küfür ettiklerini bir allah bilir. *
    #2386460 (WoLF, 27.09.2007 00:50)
  2. kadın sunucunun cep numarasını yazdığında mutluluktan uçuracağı hediyedir.
    *

edit: aysel gürel kabülümdür * bir adet çuval, bir adet iğne iplik de varsa kıyak olur be ...
    #2386461 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 27.09.2007 00:50 ~ 00:54)
  3. riziko adlı yarışmanın bundan seneler önce yaptığı eylem.
    #2391021 (goruntuvarsesyok, 27.09.2007 22:39)
  4. bir trt klasiğidir. bir de trt'de türk dil kurumu yayınlarından verilir kitaplar. ne kadar ilgi çekeceği konusunda yorumsuz kalmak daha doğru olur.
    #2391031 (mitheithel, 27.09.2007 22:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarismalardan elektronik cihaz yerine kitap almak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarismalardan elektronik cihaz yerine kitap almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarismalardan elektronik cihaz yerine kitap almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarismalardan elektronik cihaz yerine kitap almak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alejandro gonzalez inarritu » ismail olgay » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » ekspres » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » denize kaka yapmak » levis reklamlari » ilk gecesinde moderator olan yazar » sadakat » yillari sirayla yazan yararli yazar » kamyon arkasi yazilari » galatasaray in ezeli rakibi » esinin ayaklarini opmek » karmancorman » el camino de los ingleses » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkek kokusu » bazal metabolizma » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » nefes alsin yeter » klug » calisilmamasi gereken sinavlar » hayat sen ne cabuk harcadin beni » mahmut yildirim » grand gumus otel » max payne » dream theater » army men world war » selcuk sahin » duende » ali guncar