yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum 

kapat
  1. topluluk önünde ve sadece adetten olduğu için söylenen legal yalan.
    #27080 (sıçtırtma lamasına, 19.01.2006 18:51)
  2. samimi olmayan dilek.
    #27094 (ben miyim, 19.01.2006 18:57)
  3. (bkz: yalandan kim ölmüş)
    #54639 (eru, 05.02.2006 21:00)
  4. genelde *ortaokul çağlarında, sene başında herkesin kendini ve ailesini sırayla tanıtma esnasında sınıfın en geyik öğrencisinin kendisini tanıttıktan sonra kullandığı cümledir.
    #54731 (redwinemania, 05.02.2006 22:01)
  5. yine bir klise günlüğünde daha birlikteyiz dedirten söz.

bu sözde bir zamanlar -ki o zamanlar bbg, popstar yerine yarısmalar vardı ve populerdi- güzide yarısmacılarımızın birbirlerine karsı iyi niyet temennilerini belirtmek için kullanılırdı.

daha sonra sıklıkla tekrarlanması ve samimiyetsiz ifadesinden dolayı bıktırması hasebiyle cin fikirli ayarmator genclik tarafından ilgi topladı. ve tanısma diyaloglarının ardına "tadımlık marjinal kisilik belirtisi" olarak eklendi, eglenildi. o zamanlar iyi, hos, zekice, gülünesi birseydi.

fakat gunumuzde artık tanısmaların ardına eklenmesi yadırganmaya, tiksinti uyandırmaya basladı. verilen ayar a ayar vermek kabilinden ortamlarda yeni geyik muhabbetleri doğurdu.

fakat is bu baslığın konusu olan kisiler hala her tanısmanın ardından bu lakırdıyı etmekte ve "sinir tahrip timi" olarak görev yapmaktadır. bu yüzden arkadaslarımızı siddetle kınıyor ve yarısmacı arkadaslara basarılar diliyorum.***
    #70951 (sosyoklon, 16.02.2006 19:36)
  6. msn de veya chat de "asl pls" muhabbetinden sonra geyik olsundiye soylenebilitesi olan ama soylenmese daha iyi olacak soz * *
    #70961 (rapter, 16.02.2006 19:47)
  7. on puanlik uzmanlik sorusuyla beraber geçtiğimiz yüzyılın en soğuk esprilerinde kullanılabilecek söz kalıbı.
    #439068 (july4th, 18.07.2006 23:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cinas » gadjo » ankara universitesi hukuk fakultesi » yaran videolar » sinavdan once uyuyamamak » ata demirer » sol elle entry girmek » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » gay ruh » pvh19 » ilki tecavuzdu ikincisi zevk » nagra » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » deniz yilmaz » masturi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yalcin kucuk » birinin agladigini gormek » ikindi » yakisikli degil ama sempatik » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » jainecohen » pati cekmek » kemal unakitan » hikmet » feristah ruh » mazhar alanson » sevgilinin ailesi ile tanismak » tematik yazar » totiman