yarismaci arkadaslara basarilar dilerim 

kapat
  1. bütün yarışmalar da duymaya alıştığımız bir nevi slogandır. futbolcu sakatlandığında topu taça atmaya benzer, centilmenlik göstergesidir ama samimi değildir.
    #598871 (fewzi1907, 01.09.2006 22:21)
  2. (bkz: önemli olan yarışmaktı)*
    #598879 (white pages, 01.09.2006 22:23)
  3. Her zaman saçma olduğu hissi uyandıran,karşımdaki başarılı olursa ben nasıl başarılı olucam paradoksuyla zihin bulandıran cümle.
    #598881 (italiano, 01.09.2006 22:23 ~ 22:24)
  4. herhangi bir yarışmadan önce, sunucunun yarışmacıları tanıma talebine karşılık veren yarışmacıların, kendini tanıttıktan sonraki kapanış cümlesi. yapmacıklığın kralı, şahı, şahbazı, kare babasıdır.

biriniz de çıkıp demiyorsunuz ki "ben buraya bu yarışmanın .mına damına koymaya geldim, ondan sonra siz sağ ben selamet."

(bkz: sinirden balatayı sıyırmak)
    #2997492 (timsah, 13.02.2008 15:07)
  5. külliyen yalan bir söylemdir.

(bkz: önemli olan yarışmaktı)
    #2997497 (ogzi, 13.02.2008 15:08)

© 2008 - uludağ sözlük

yarismaci arkadaslara basarilar dilerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarismaci arkadaslara basarilar dilerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarismaci arkadaslara basarilar dilerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukte taze taze gorulen irkci yazarlar » saipsiz » alisan satilmis » askeriyedeki mali imkansizliklar » ampul » yeni yazarin her yazdigina eksi veren kasar » stevemcqueen » ketoral sampuan » tiesto » abi yenge de erik gibiymis kutur kutur » kirmizi gofret » jansoldier » gencler sizi siyasete bekliyorum » kendi golgesi altina hapsolmus insan » galatasaray in parasinin olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the godfather » sabri sarioglu » asik olunan kisinin en yakin arkadasla cikmasi » i love you zico » akit » telefonunu hep sessiz ve titresimde kullanan insan » dan dan » basbakanin hic bitmeyen diplomatik cabalari » ultimo » insanin kendine yakisani giymesi » arkadas ariyoruz reklamindaki ikizler » ogretmen » afyonkarahisar » basliklari alt alta okumak » turbanli