yarisma 

kapat
  1. sahip olunan özellikleri göstermek,ön plana çıkartmak,üstünlük kazanmak ve onay olmak için düzenlenen,rekabetin ve rakiplerin olduğu etkinlik.
    #182290 (asiti kaçmış kola, 19.04.2006 19:05)
  2. türkiye'de kesinlikle eksikliği hissedilen televizyon programı biçimi..trt'nin sunduğu riziko dan bu yana,türkiyedeki medya kuruluşları 1 tane kayda değer yarışma programı başlatamamışlardır ki bizde hem eğlenelim,hem öğrenelim..
    hepsi ya seviyesiz,ya kalitesiz,ya da gereksiz ..
    #1491499 (postsinaptik golge, 04.04.2007 19:48)
  3. kazananların sevinci mi, kaybedenlerin hüznü mü dedirten olay.
    #1491516 (nikim yok benim, 04.04.2007 19:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarisma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarisma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarisma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarisma. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hakan albayrak » aclik kader olamaz » alternatif vodafone reklam replikleri » yaran okul muduru laflari » changeling » gkb marsi » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » yaran fikralar » gece » kabrero » icat cikarmayin » nokia 6230 » dunya atmosferindeki gergin dalga » kardinalist yaklasim » inheritance vice » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » circus » sengul hamami » yaran ayarlar » beddua » yaran entryler » naftol » meds » sari cizme » sevisenturk » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » cekcek » 85 li misin lan » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » yolda yururken zenci gormek » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar