yarisini siz bolun gerisini ben bolerim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sacin yarisini sariya yarisini kirmiziya boyamak
  2. sigaramin yarisini ben ictim yarisini ruzgar
  3. o surati ikiye bolerim yari sert olur
  4. gerisini siz dusunun gari
  5. besinciyi hatirliyorum gerisini hatirlamiyorum
  6. allah boy vermis gerisini koyvermis
  7. sen basla ben gerisini getiririmci tipler
  8. birak zaman yapsin gerisini
  9. ankara emniyet gerisini siktir et
  10. baktim caylak olmusum gerisini hatirlamiyorum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarisini siz bolun gerisini ben bolerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarisini siz bolun gerisini ben bolerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarisini siz bolun gerisini ben bolerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarisini siz bolun gerisini ben bolerim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » dayakyersin » cimcime » time warp » tayyibim sagolsun » lagim faresi » o ne ola ki » schmidt hakkinda » kim smith » mankurt » ugur isilak » barcelona » cassio ramos » aslinda bir konu var » 3797 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » temel demirer » pokelere gelesin » futbol » gonulcelen » catali bicak olarak kullanmak » havva yilmaz » buraya cikart » memesi var diye hava atan erkek » iman » duende » aqua quorum » tool dinliyorum cok coolum abi » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » eku » dokundugun her seyin altin olmasi