yarisan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ateistlikte yarisan insan
  2. usain bolt ile yarisan suser
  3. sarhos yarisan yuksek atlamaci
  4. beden dersinde yarisan iki cocuk
  5. turkce olimpiyatlarinda yarisan abdullah ocalan

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarisan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarisan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarisan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarisan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » kure » saw 5 » arkadasi kizlarin ustune itelemek » hyundai i20 » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » cizgisini belli eden yazar » kestane fisegi » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » bicim boyacisi » ikea ya gitmek » ben sizofren degiliz » uzun entrylerin okunmamasi » selahaddin universitesi » ataturk un ilk kez yayinlanan goruntuleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dengesiz ruh » ozgur ruh » trabzonspor » catali bicak olarak kullanmak » entry de reklam yapmak » alevi » sikilmis gotun davasi olmaz » naftol » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » sohodo » nostalgiaplatz » unique » yasar anter » zuhur » erdal ozyagcilar