yaris bisikleti 

kapat
  1. tekerleri ince olup, aerodinamik bir yapıya sahip olan bisikletlerdir.
    #1925375 (mta88, 13.07.2007 12:29)
  2. (bkz: toyota yaris bisikleti)
    #1927451 (chichina, 13.07.2007 20:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaris bisikleti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaris bisikleti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaris bisikleti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaris bisikleti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cemaat evi » yavsak ruh » susarak haykirmak » ucasi gelen yazar » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » gelin kaynana diyaloglari » ajansspor com » forever slave » terminator the sarah connor chronicles » blod » ayrimcilik » komunizm » atlas » ikindi » kadinlarin haz noktalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akasya asilturkmen » mustafa » purchasing power parity » 20 saniye kurali » ozgur ruh » ask i virane » insan dusunen bir hayvandir » melis birkan » sky turk » kettle » bicir bicir » hep bana rabbena » bon iver » diogo luis santo » musliman