yarinlardan gelen kiz 

kapat
  1. çok eskilerden akılda kalan bir dizi ismi. trt de yayınlanırdı bu. kapı gibi bir alanın içinden geçilip zamanda yolculuk yapıldığı, alına takılan taç gibi bi aletle dusunce gucuyle bir şeylerin oluşturulduğu falan akılda kalmıştır.

(bkz: 90 larda çocuk olmak)
    #3913651 (serbest radikal, 04.09.2008 06:26)
  2. http://www.imdb.com/title/tt0104343

Kız 3000 yılından mı ne geliyordu. Zaman yolculuğu konusu olduğu için çok ilgimi çekmişti. Her hafta hiç kaçırmadan izliyordum. Bir bölümünde zaman kapısı sayesinde geçmişden geleceğe su aktarımı yapıyorlardı. Gelecek biraz susuz kalmış da falan filan. Youtube'dan baktım da ne berbat birşeymiş :

http://www.youtube.com/watch?v=i6cUC9HEZwQ +

Tabii o zamanlar süperdi...
    #4026917 (polski, 30.09.2008 00:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarinlardan gelen kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarinlardan gelen kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarinlardan gelen kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarinlardan gelen kiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » papagan » kis » gercekdisi » umit karan » telepati » kevase ruh » bir arkadasim ekolu » gabry ponte » lancel » kusur » recep tayyip erdogan » nasil zor simdi » imkb » gelin kaynana diyaloglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran diyaloglar » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » ayrilik teni » tuba06 » yemekteyiz hasan » imhotep » aytug » leylifer » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » kizlar tuvaletine iseyen erkek » turk askeri teroriste teslim olmaz » varsani » tarihteki unutulmaz ayarlar » the great debaters » perde tutturgaci