yarinlar bizim 

kapat
  1. ali riza binboga'nın süper şarkısıdır ;

özgürlük ve barış tüm insanların
    özlemi olacak yarınlarda
    anam bacım kardeşim eşim dostum yandaşım
    daha daha mutluyuz yarınlarda

ağlamak yok, gülmek var.
    düşmanlık yok, dostluk var.

yarınlarda yarınlarda seni sevmek var.
    yarınlarda yarınlarda mutlu günler var.
    yarınlar benim
    yarınlar senin
    yarınlar onun
    yarınlar bizim

mutluluk şarkısı tüm insanların
    gönlüne dolacak yarınlarda
    #2319766 (sanirim osurdum, 15.09.2007 10:38)
  2. bu şarkıdaki tek handikap özgürlük ve barışın yarındaki mutlu insanlar için özlem olması olayıdır. onu "dilinde olacak yarınlarda" olarak ya da sizin hoşunuza gidecek başka bir varyasyonla söylerseniz daha bi mantıklı, daha bir zevkli olur dinlemesi ve söylemesi.
    #2319774 (sanirim osurdum, 15.09.2007 10:40)
  3. ayrıca bu şarkıyı her dinlediğimizde rahmetli kemal sunal akla gelmezse olmaz. hababam sinifi'nda harika yorumlamıştır bu şarkıyı kendisi.
    #2319780 (sanirim osurdum, 15.09.2007 10:42)
  4. ali riza binboga'nın en beğenilen şarkısıdır bu. bunu beğenenler hemen ardından ogretmen ogretir adlı parçasını da dinlerlerse -özel tavsiye youtube'dan klipli dinlemek- bir ali riza binboga hayranı olmak işten bile değildir.
    #2319782 (sanirim osurdum, 15.09.2007 10:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarinlar bizim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarinlar bizim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarinlar bizim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarinlar bizim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kizlara deger vermek » djeep » kuka » kizlarin kufur etmesi » avea » 16 kasim 2008 as roma lazio maci » recep tayyip erdogan » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » marta lynch » 80 lerin sonunda cocuk olmak » kevase ruh » ask i virane » hayat sen ne cabuk harcadin beni » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » son oylanan entryleri alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunya atmosferindeki gergin dalga » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » erkekler marstan kadinlar venusten » dayan koca adam » modernlesen muslumanlar » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » totiman » musette » tematik entry mode on » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » tonights the night » radyo sol » 85 li misin lan » sisirdim abdominalleri » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci