yarinin isini bugunden yapma 

kapat
  1. türklere çok güzel uyan özlü sözdür. mantıklıdır da yarına yapılacak iş için şimdi niye uğraşasın, yat boş ver, nasıl olsa yaparsın.
    (bkz: uyu uyu yat uyu)
    #749936 (fewzi1907, 17.10.2006 23:56)
  2. aynı zamanda türklere hiç de uymayan bir sözdür. bu da türkçemizde kullanılan kelimelerin birbirine zıt anlamları bile taşıyabileceğinin bir göstergesidir aynı zamanda.
    yarının işini bugünden yapma demek, hem yap anlamı taşımaktadır, hem de yapma. bir kez daha görüyoruz ki; türkçemiz harika bir dil, kullanalım onu şimdiden ve gerçekten de yarının değil artık, bugünün işini bugün yapalım, hep beraber.
    bana türkçemizin güzelliğini hatırlattığı için minnet duyduğum başlık..
    #750001 (frozen, 18.10.2006 00:10)
  3. Üşeniyorum,o halde yarın.

(bkz: Düşünüyorum,o halde varım)
    (bkz: serbest çağrışım)
    #750120 (nukleermalkav, 18.10.2006 00:42 ~ 29.03.2008 14:35)
  4. yumurtanın kapıya dayanma durumuyla taban tabana zıt bir eylemdir.
    #2479298 (red baron, 17.10.2007 01:51)
  5. (bkz: nikahtan önce sevişmek)
    (bkz: aceleci seni)
    #2550033 (what if, 03.11.2007 02:49)

© 2008 - uludağ sözlük

yarinin isini bugunden yapma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarinin isini bugunden yapma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarinin isini bugunden yapma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bgmtlh » sevgiliye verilebilecek en guzel hediye » lost » osman oztunc » bakkaldan orgazm sigarasi istemek » godspeed on the devil s thunder » korkunun sozleri » anuite » kabatas » otel mi lan burasi » the digital millennium copyright act » universitede vize haftasinin son sinavi » imper » beyaz show » ucan spagetti canavari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » umit davala » cemsbg » believe » fazil husnu daglarca » edip yuksel » massive attack » erkeklerin kizlardan msn isteme sebepleri » yasayi dolanmak » surme suren erkekler » kumar » diz kapagindan vurmak » hararetli konusurken memelerini sallayan teyze » bana araba alacak misin berkcan » arzach » sonbahar