yarinin isini bugun yapma 

kapat
  1. doğru bir sözdür. çünkü o yarının işidir, bugün yapılcak olsa bugünün işi denirdi.
    (bkz: bugünün işini yarına bırakma)
    #210147 (the kene, 04.05.2006 11:24)
  2. bugünün işini daha yaparsın biraz bekle daha çok var yarına
    yarının işini düşünme bile başka işin yok mu?
    #210351 (xavier, 04.05.2006 12:28)
  3. ertelemeyi ertelemek olan bozuluktur. örnek: faturalar hep cezalı gelir ihbarname ile yatırılır faturalar. *
    #300633 (scarface, 01.06.2006 14:54)
  4. bugünün işini yarına erteledikten sonra dadından yinmeyecek emir cümlesidir. malum emir demiri keser.hangi keser? mustafa keser * *
    #300642 (karga, 01.06.2006 14:58)

© 2008 - uludağ sözlük

yarinin isini bugun yapma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarinin isini bugun yapma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarinin isini bugun yapma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadettin teksoyun parmagi » erkek kardes » vatani amerika birlesik devletleri olan imam » voyorizm » biyikli kadin » luthien » acz ve fakr » yabancica » losing my religion » israrla reddetmek » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » gozyasi » webcam acip tras olmak » butunluklu algi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beni al » ampirikuku » binnur kaya » p s i love you » dec muzik » usurmek » lafmacun org » krystal summers » agalmatophilia » almanca » fwh » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » killi olmak » haberturk » kurtlar vadisi pusu