yarini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insanligin yarini
  2. o dunlerin yarini
  3. yarini beklemek
  4. yarini dusunmeden yasamak
  5. cumhurbaskanligi secimleri ve turkiye nin yarini
  6. terorizmin dunu bugunu yarini
  7. bugunu zor atlatirken dusunemem yarini
  8. vergi verenin umudu umudu olanin yarini vardir

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarini. Copyright of the articles are belong to their authors.

» forum mu anket mi sozluk mu sorunsali » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » 19uncu yuzyilin en erotik resmi » leica » sabanci » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » psikolojik yipratmanin ataturk e sicramasi » how do you talk to an angel » fenerbahce sukru saracoglu stadi » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » yasamlarin benzerligi » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » army men world war » papagan baligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » diogo luis santo » ilk is gunu » vedad ibisevic » box to box » garabet ten inciler » mercedes b serisi » yaran basliklar » iman » aclik kader olamaz » testosteron » gele atmak » tales for bad girls » harbi » tahayyul » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey