yarindan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yarindan sonra
  2. yarindan bana ne
  3. yarindan umut yok
  4. dunden sonra yarindan once
  5. yarindan sonraki gunden iki gun once
  6. bugun yarindan daha iyi olmayacak
  7. kim bilir belki yarin belki yarindan da yakin
  8. belki yarin belki yarindan da yakin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarindan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarindan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarindan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarindan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on ikinci cumhurbaskani » internetten kopamamak » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » sikayetvar com » biz kac kisiyiz » atlas » uludag sozluk un yas ortalamasi » mininova » besibirarada » kestane » yamaha midnight star » komunizm » kingdom dates » jakobenizm » olanca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » su tozu » alew hala tanisamadik » birbirine benzeyen unluler » malum olmak » yerli erotik dizi ismi onerileri » fifi » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » nil burak » yenicag » functional analysis » mario jardel » karmancorman » hatun yazarlara saldiran yazarlar » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » antunes