yarindan umut yok 

kapat
  1. dünlerinde çektiği acılardan, sıkıntılardan, çaresizliklerden dolayı yarınlarına umutla bakamayan hayattan bezmiş insan söylemi...

- yarından umut yok necmi
    + umudun olmadı yer de ölüm başlar abi...
    #2664428 (fatal, 05.12.2007 13:37)
  2. (bkz: hayat devam ediyor)
    #2664432 (only want to be exist, 05.12.2007 13:38)
  3. hiç kimsenin bilmediği ıssız bir dağın başında küçük bir kulübede yaşıyorsan her gün aynı şeyleri yapıyorsan yarın pek de umutlu olmayabilir ama yine de bir umutla yaşarsın. fakat okadar güzel bir yerdeyiz ki dışarıya baktığımız da nefes alıyoruz farklı insanları görüyoruz değişik olaylarla karşılaşıyoruz.

ölüme terk edilsen bile hep bir umudun oluyor 'belki kurtulurum diye' yarınlar da umut var hoşcakal dün hoşgeldin yarın.
    #2664495 (kuntayi kinteleyen adam, 05.12.2007 13:59)
  4. bir çıkmaza girildiğinde sarf edilen, umut etmenin ne acı bir şey olduğunu bilmesine rağmen yarınlarını umutla bekleyiş içinde geçirmekten de asla vazgeçmeyen insan saçmalamasıdır.
    her yeni günde yeniliklerin , yarın için beslenen umudun bir fısıltısını taşımayacağı gerçeğini, yarına selam edip düne elveda çekmek kadar basit bir şey olduğu yanılsamasına değişmeyen insan, bu saçmalamayı yapma-z-malı.
    #2665075 (demester, 05.12.2007 16:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarindan umut yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarindan umut yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarindan umut yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarindan umut yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cocuklar » zall » utanc dolu turk vatandasi » seyin seysinin seysi » ajansspor com » ee ne var biz de uefa kupasini aldik » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » tarnally » kapin her calindikca » eski koye yeni lanet » selcuk sahin » sari cizme » bon iver » basibozuk » futbol sadece futbol degildir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gozunu acmayanin gotunu acarlar » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » alevi » 6 » baska atesler » bayhan gurhan » zor gunlerden geciyoruz » telepati » 1908 » haggar » cizgisini belli eden yazar » ya rock ye rap » ben bu yaziyi sana yazdim » bugun e basacakken logoya basmak » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar