yarindan bana ne 

kapat
  1. futursuz birinin sorusu.

(bkz: futur)
    #421954 (tatasoy, 13.07.2006 16:33)
  2. (bkz: yarından bana ne günü kurtaralım yeter)
    (bkz: günümüz politika teknikleri)
    #422021 (cellchuck, 13.07.2006 16:48)
  3. carpe diem diyen birine de ait olabilecek soz.
    #422027 (tatasoy, 13.07.2006 16:49)
  4. teoman'in on yedi isimli albumunden bir sarki.

bu akşamüstü yine ben otururken penceremde
    yorgun gün sırtımda
    sağda solda insanlar görüyorum
    hepsi birden koşuyorlar mutlu yarına
    birkaç gün evvel olsaydı ben de koşardım onlarla
    bugün ben kaybettim,
    benim için yarın olan tek sevgiyi
    kime ne
    şimdi ben gülüyorum
    her şey tatsız ve anlamsız
    bugün artık yarından bana ne
    bundan sonra tek başıma ben ne yaparım, nereye giderim
    boş umutlarla
    bir kenarda durup herkesten yardımı beklesem
    gözümde yaşlarla
    her gün uğraş, her gün kaybet
    bak olmuyor, aldanma
    bugün ben kaybettim
    benim için yarın olan tek sevgiyi
    kime ne
    şimdi ben gülüyorum, her şey tatsız ve anlamsız
    bugün artık yarından bana ne
    her gün uğraş her gün kaybet,
    bak olmuyor, aldanma
    bugün ben.....
    #2064149 (kisladankampuse, 03.08.2007 19:01)
  5. söyleyen kişinin bencillliğini gösteren akıllı birinin söylemeyeceği sözlerden biridr.
    #2066151 (antalyam, 04.08.2007 00:28)
  6. ya mutlu bir hayat yaşayabilirsin ya da anlamlı... Mutlu bir hayat yaşamak istiyorsan anı yaşamalı ve yarını düşünmemelisin, fakat anlamlı bir yaşamsa istediğin sürekli geçmişi kontrol edip geleceğe yön vermeye çalışırken anı kaçırırsın... Tercih yapmak zorundasın... *
    #2066176 (madmax007, 04.08.2007 00:31)

© 2008 - uludağ sözlük

yarindan bana ne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarindan bana ne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarindan bana ne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vanilla fudge » prozopagnozi » konya dan hindistan dan » baskici bir ailede yetismek » lavabo yerine tuvalet deyen kaba insan » estrojen » prag » yilmaz erdogan » kudret cengiz » 412 » labilite » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » kasimda zirve baskadir zirvesi » eh iste » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halit akcatepe » damda darth vader ile dovusen eski sevgili » circle referee » altay ozerk cumhuriyeti » nikotofobi » hayalleri ertelemek » tal ben haim » victoria » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » lord esseinski » bizimkiler » yolculuk » tayyip erdogan in ataturk u her firsatta ovmesi » hele bi su ramazan bitsin » seviselim mi lan