yarina ne kaldi 

kapat
  1. 1996 yapım kargo albümü. kargo'nun ilk albümüdür. pek kimse haberdar olmasa da eğlenceli şarkılar barındırır.
    #1378531 (sevgilioykuler, 05.03.2007 22:21)
  2. yarına ne kaldı,yokluğundan başka...
    #1378537 (tehanu, 05.03.2007 22:22)
  3. yarına ne kaldı albümünde aynı adı taşıyan kargo şarkısıdır.

Her şeyi benden istedin
    Her şeyi bana yükledin
    Yarına ne kaldı?
    Bu kadar mı yakınsın
    Gündüzler çabuk biter
    Geceler gelip geçer
    Yarına ne kaldı?
    Bu kadar mı uzaksın
    Her şeyi benden istedin
    Her şeyi benden bekledin
    Nerde senin cevabın?
    Yarına ne kaldı?

Söz,beste :Selim
    #1378560 (sevgilioykuler, 05.03.2007 22:27)
  4. yildizlar ellerinde ve ask olunca gibi, dönemiyle kıyaslandığında oldukça iyi parçalar barındıran kargo albümü.
    yalnız kartonette grup elemanlarının görev dağılımları belirtilirken (vokal, bas, davul v.s.), her elemanın adının yanına, mensup olduğu burcun sembolünün de konmuş olması (akrep, aslan, bilmem ne), daha önce görmediğim ve halen de saçma sapan bulduğum bir fikirdi. bulanı tebrik ediyorum.
    #4049754 (beat, 05.10.2008 19:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarina ne kaldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarina ne kaldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarina ne kaldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarina ne kaldi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zeka » dunyabizim com » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » ulkuhan » rei » aritra » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » merve yi tavla » susarak haykirmak » ikimiz bir fidaniz » kamyon arkasi yazilari » the visitor » enel hakk » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » huseyin uzmez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » catali bicak olarak kullanmak » marty friedman » obama nin atalari turk asilli » ersun yanal » erkekleri tavlama yontemleri » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » nasil yapmali » hat 4 » cakma haham » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » celim » laughing out loud » arkadasi kizlarin ustune itelemek » erkeklere deger vermek