yarin yine gelirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. belki yine gelirim
  2. bu gece gel yarin istersen yine git
  3. simdi yatayim yarin erken kalkar yine yatarim
  4. yeme yeme o yemek yarin aksam yine onunde
  5. yine tecavuz yine tore yine cinayet
  6. anadolu yakasinda yine husran yine yenilgi
  7. pisman degilim yine olsa yine yaparim
  8. gelirim
  9. gelirim ben
  10. on dakikaya gelirim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin yine gelirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin yine gelirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin yine gelirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin yine gelirim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fanatik futbol taraftari olmak » kara kuvvetleri komutanligi » kederli ruh » trabzonspor » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » ucuz » fotokritik » sikayetvar com » kevase ruh » sacmalamada sinir tanimamak » ismail olgay » bugun e basacakken faka basmak » richard dawkins » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » rasim kaygusuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oss 2007 » z tv » gay ruh » lezbiyenlik » turkiye nin en zeki kadini » gun donumu » barack obama turkmus » nokia 8110 » eurovisin a ilahi ile katilmak » jf ray london » tve » issiz adada issiz kalmak » selahaddin universitesi » forever slave » sefai